Ledning

VD

Søren Laursen

Lär känna Søren Laursen, grundare och VD för Signit.com, ett ledande företag inom digitala signaturer och arkivering. Med en examen i ekonomi och ledarskap från Aarhus Universitet, har Søren över 20 års omfattande kunskap och expertis inom mjukvaru- och internetbranschen. Hans engagemang för att hjälpa organisationer med skalning och automatisering, samt hans passion för miljövänliga metoder, ledde till grundandet av Signit.com år 2017.

Sørens engagemang för demokrati, integritet och de etiska aspekterna bakom GDPR är avgörande för företagets uppdrag. Han tror på att skapa en miljö som främjar att hitta gemensamma grunder och överenskommelser mellan människor, både i affärsmässiga och personliga angelägenheter. Med mottot "Klipp papperet, inte träden" strävar Søren och hela teamet på Signit.com efter att erbjuda pålitliga och professionella tjänster inom digitala signaturer och arkivering.

Teknisk direktör

Jageshwar Nakey

Vi vill presentera vår tekniska direktör, Jageshwar Nakey (Vishal). Han har en kandidatexamen i datavetenskap och en masterexamen i företagsekonomi. Vishal började sin karriär som mjukvaruprofessionell i början av 2000-talet, där han hade flera ledande positioner, inklusive som utvecklingschef och projektledare. År 2017 gick han med i Signit.com som teknisk direktör och blev en del av ledningsteamet.

Vishal och Søren träffades första gången år 2015, och sedan dess har de haft ett otroligt fruktbart samarbete. Som chef för utvecklingsteamet för Vishal med sig en stor mängd kunskap och erfarenhet till hela organisationen. Hans expertis och engagemang säkerställer att Signit.com erbjuder innovativa, professionella och pålitliga lösningar för digitala signaturer och arkivering till sina kunder.

Styrelse

Styrelseordförande

Helle Ghodt Kronholm

Styrelsemedlem

Jens Erik Hoj-Pedersen

Styrelsemedlem

Søren Laursen